tori

  • 3 TILL 5 TIMMAR LADDNINGS TID
  • UPP TILL 400Wh BATTERIKAPACITET
  • 7 VÄXLAR MED FOTBROMS
  • STOR OCH RYMLIG FRAM KORG
  • LÅSBAR STYRE I STYRLAGRET
  • BELYSNING FRAM OCH BAK

VÅR VACKRA, PRAKTISKA OCH BÄSTSÄLJANDE EL-CYKEL

En TORINO E-Go® är en el-cykel som både lämpar sig för att kunna undvika genomfartstrafik och för längre resor i det fria. Denna el-cykel med motorn i framhjulet och med de 5 konfigurationsalternativ, kan du alltid få den mängd hjälp som du behöver, i alla förhållanden. Dessutom är el-cyklen utrustad med Walk Assist, vilket gör det lättare att föra cykeln när man promenerar.

25462061-origpic-689be2

Elcykel gör det enkelt att hantera den fysiska aktiviteten i det dagliga livet

Batavus modellerna är utrustade med flexbatterisystem. Detta innebär att du har möjlighet att välja mellan flera storlekar av batterier. Batteristorleken påverkar hur lång räckvidd cykeln kan uppnå. Alla Batavus elcyklar har löstagbart batteri som man kan på ett enkelt sätt ta bort vid laddning.

Ideala förhållanden

Platt terräng med omkring 20 km/h medelhastighet, ingen vind, ca 20° C omgivningstemperatur, högkvalitativa komponenter på cykel, däck med minimalt rullmotstånd och korrekt lufttryck, erfaren cyklist (växlar alltid rätt), med en vikt (utan cykel) under 70 kg.

Gynnsamma förhållanden

Lätt kuperad terräng med ca 25 km/h medelhastighet, svag motvind, mellan 10°C och  20°C omgivningstemperatur, komponenter på cykel av medelkvalitet, däckmönster och däcktryck med genomsnittligt rullmotstånd, gynnsam kadens, cyklist växlar rätt för det mesta, personlig vikt (utan cykel) 70-80 kg

Svåra förhållanden

Terräng med långa, branta backar och omkring 25 km/h medelhastighet, stark motvind,  -10° C omgivningstemperatur, cykelkomponenter med relativt låg kvalitet, slitbana och däcktryck med högt rullmotstånd, ogynnsamt växelval/kadens.  personlig vikt (utan cykel) över 85 kg

E-motion E-Go®

Tekniken är pålitlig som kombinerar komfort med flexibilitet. Tekniken ger en bekväm bistånd, som tillsammans med de olika driv programen, ger en enkel och bekväm cykel upplevelse. El-cyklar med E-motion E-Go® tekniken är idealisk för användning i stadsmiljö, men kan också användas för längre turer. Och beroende på hur långa avstånd man kör så kan man anpassa storleken på batteriet därefter.

Genova-E-go-DKsyre

schwalbe-ny

Schwalbe Delta Cruiser

Maximalt punkteringsskydd med en lättrullande profil som ger hög slitstyrka och god vidhäftning vid alla väglag, även när det är som värst…

Funktionell och enkel att använda

TORINO E-Go® är stylad med färgadefälgar, stänkskärmar, pakethållare och dessutom så har den även en låg insteg. Cykeln är också utrustad med Batavus Aerflow strålkastare som ger extra säkerhet, eftoersom lampan även kan ses från sidan.

Specifikationer

PROV CYKLA TORINO HOS OSS REDAN IDAG

Batavus Torino E-go Dam, (7-vxl), 48cm, 53cm, 57cm

15 995 kr16 995 kr

Praktisk, snygg och klassisk elcykel.Stängd kedjeskydd i samma färg som cykeln. Snyggt integrerade strålkastare. Trumbroms för minimalt underhåll och fotbroms.

  • 3 MÅN. SOLID CYKELFÖRSÄKRING
  • CYKELKILLARNA SERVICE INGÅR
  • ALLTID MINST 2 ÅRS GARANTI

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , Taggar: , , , , , , , , , , , ,